Raziskave

so Osnove podjetja Lilly.

Raziskovalni laboratoriji Lilly (LRL) odkrivajo in razvijajo visoko kakovostna, inovativna zdravila, ki ljudem pomagajo živeti daljše, bolj zdravo in srečnejše življenje. To počnemo na zanesljiv in stroškovno učinkovit način ter z optimizmom, timskim delom, kakovostjo in skladno s predpisi.
Naša vlaganja v raziskave in razvoj so že mnogo let trajnostno naravnana, kar nam je zagotovilo enega najbolj obetavnih razvojnih programov v industriji; trenutno namreč razvijamo skoraj 60 potencialnih zdravil.


“Raziskave so srce našega delovanja, duša našega podjetja."
G. Eli Lilly, vnuk ustanovitelja podjetja Lilly, polkovnika Elija Lillyja


Podjetje Lilly ima svoje raziskovalno-razvojne objekte v osmih državah, klinična preskušanja pa izvaja v več kot 55 državah po vsem svetu. Vlaganja podjetja v R&R presegajo povprečni odstotek prodaje – so približno 20%. V zadnjem desetletju je podjetje Lilly podvojilo svoja vlaganja v R&R v Evropi na več kot 450 milijonov EUR.


Lilly podpira Pobudo za inovativna zdravila, največje javno-zasebno partnerstvo za R&R na področju bioloških znanosti, ter z investicijami v vrednosti več kot 20 milijonov EUR aktivno sodeluje v 19 projektih na področju sladkorne bolezni, nevroznanosti in onkologije.

 

Več o R & R
kliknite tukaj